ЕКСКУРЗИИ В ЧУЖБИНА

Истанбул - Ориенталска красота на два континента !!! (без нощен преход)
4 дни / 3 нощувки

Маршрут:
София - Пловдив - Свиленград - Одрин - Истанбул

Дати на отпътуване:
Цена от: 229 лв.
Изпрати запитване
Програма
Дата: 19 – 22.11.2020 г.

ПРОГРАМА:
1 Ден – отпътуване от София стадион ,,Васил Левски,, в 6.00 ч. по маршрут: София - Пловдив – Свиленград – Одрин –Чорлу - Истанбул. Посещение на изложбената зала на най-голямата текстилна фабрика в Турция –TAC, която се намира до гр. Чорлу. Посещение на outlet Авантаж, където всеки може да си закупи конфекция на ниски цени. Продължаване за Истанбул. Настаняване в хотела. Свободно време. Нощувка.

2 Ден – Закуска.Панорамна обиколка / по желание /на европейската и азиатската част на Истанбул с местен екскурзовод. Пешеходна разходка на площад Султанахмет – Синята джамия, Хиподрума, църквата ”Света София” / от вън /, при възможност посещение на водохранилището Йеребатан”/най-голямато и добре запазено покрито водохранилище за питейна вода/. Минаваме по Въжения мост в Азиатската част – кратка пауза на хълм с красив изглед към Босфора. Завръщане в Европейската част и посещение на обновената църква ”Свети Стефан”. Посещение на Мол + аквариум Aqua Florya / по желание / - голям развлекателен и търговски комплекс разположен на площ от 45000 кв.м., а огромният Аквариум заема няколко етажа и е един от най-големите в света.Вечеря -/ по желание / в атракционно заведение Гар мюзик шоу с турска шоу програма. Нощувка.

3 Ден – Закуска. Разходка с корабче по Босфора / по желание / - от където може да се види султанският дворец ,,Долмабахче” , Чираан Палас”- бившата султанска резиденция, кварталът ,,Ортакьой” – любимото място на младежта, летният султански дворец ,,Бейлербеи”, Кулата на девицата и др.Посещение на двореца Долмабахче сарай / по желание /с местен екскурзовод. Свободно време на Египетския пазар.Посещение на МОЛ WATERGARDEN ISTANBUL /по желание / -от където ще може да се наблюдава светлиното шоу на пеещите фонтани. Завръщане в хотела, като маршрута минава по един от мостовете над Босфора от където се открива красотата на осветените в различни цветове мостове над пролива.Вечеря -/ по желание / на кораб по Босфора с турска шоу- програма и много веселба. Нощувка.

4 Ден – Закуска. Отпътуване за България. Около обяд пристигане в град Одрин. Свободно време за обяд и пазар. Продължаване за България. Вечерта пристигане в гр. София.

Цената включва :

Цената не включва :

ЕКСКУРЗИЯТА СЕ ПРОВЕЖДА ПРИ 40 ЗАПИСАНИ ТУРИСТИ.

Цени

Дата Възрастен в двойна стая Единична стая
19.11.2020 г. 229 лв. 319 лв.